Mikä on MikroArt

MikroArt

MikroArt on suomalainen mikrosementtiin erikoistunut yritys.  Toimimme innovatiivisten ja laadukkaiden CimentArt – mikrosementtituotteiden maahantuojana, asentajana ja asennuskouluttajana.

Me MikroArtilla keskitämme tekemisemme yksinomaan mikrosementtiin. Meille laatu, tyytyväiset loppuasiakkaat ja toimiva yhteistyö ovat kaikki kaikessa niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa.

Ainutlaatuisesta tuotevalikoimastamme löytyy oikea materiaali, olitpa sitten ammattiasentaja, haluat toteuttaa remonttisi mikrosementillä itse, tai tilaat meiltä valmiiksi asennetun ratkaisun kotiisi tai liiketilaasi.

Tutustu tarkemmin mikrosementin mahdollisuuksiin! 

CIMENTART

Edustamamme CimentArt on yksinomaan mikrosementtiin keskittynyt Espanjalainen tuotevalmistaja.

Grupo CimentArt panostaa voimakkaasti paitsi korkealaatuisten mikrosementtituotteiden valmistukseen, myös jatkuvaan tuotekehitykseen. Tämän ansiosta laaja tuotevalikoimamme saa jatkuvasti uusia, innovatiivisia tuotelinjastoja, ja valikoimastamme löytyy vaihtoehto erilaisiin tyyleihin ja tarpeisiin.  Ensimmäisinä markkinoilla olemme kehittäneet korkealaatuiset, täysin käyttövalmiit ja 100 % vedenkestävät iCem Aqua – mikrosementit.

Cimentartin laaja jälleenmyyntiverkosto kattaa kaikki viisi mannerta. Suomeen materiaali rantautui vuonna 2017.

MikroArt auttaa kaikissa CimentArt –  tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä kouluttaa ja sertifioi asentajat CimentArt – tuotteiden käyttöön.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme! 

Mikrosementin asennukset ja asennuskoulutukset sekä tukku- ja jälleenmyynti. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa.

Soita 050 522 4092

Mikrosementin ammattilainen vastaa kysymyksiisi, kertoo käyttökohteista ja antaa hinta-arvion.

Pyydä tarjous tästä

Voit pyytää tarjouksen mikrosementin asennuksesta, tuotteista tai asennuskoulutuksesta.

Jätä soittopyyntö tästä

Lähetä lomake ja mikrosementin ammattilainen on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kokeile hintalaskuria

Mikrosementti hintalaskuri: Nopea hinta-arvio!