Mikrosementti keittiö

Haluatko tietää, miksi mikrosementti on yksi parhaista materiaalivaihtoehdoista keittiöihin? Tässä muutama syy, miksi valita mikrosementti uuteen keittiöösi, tai päivittämään nykyisen keittiösi ilmettä.

Helppo puhtaanapito

Yksi mikrosementin ehdottomista eduista keittiön eri pinnoilla on sen äärettömän helppo siivous ja puhtaanapito. Keittiöissä vietetään keskimäärin paljon aikaa, ja tasojen, lattian ja välitilojen on oltava helposti puhdistettavissa niille väkisinkin päätyvistä ruoanjämistä ja rasvoista. Mikrosementin kanssa vesi ja neutraali pesuaine riittävät pinnan puhdistukseen.

Helppo asennus

Remontti tuntuu monesti työläältä. Mikrosementti kuitenkin mahdollistaa keittiöremontin toteutuksen myös kevyemmin. Mikäli keittiösi ei kaipaa täydellistä muutosta, mutta tasot, välitila tai lattia kaipaisivat uutta pintaa, mikrosementti on ratkaisusi! Pinnoitus onnistuu niin välitilan laatan, marmoritason kuin lattian kuluneen parketinkin päälle.

Ei tahroja, ja hyvä lämmönsieto

Ruokaa valmistettaessa roiskeita ei voi välttää. Mikrosementin kanssa voit kokata huoletta, sillä yksi pinnoitteen erinomaisista ominaisuuksista on, että se ei tahraannu.

Sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi, vaikka hella tai muu lämmön lähde on pinnoitteen läheisyydessä, sillä mikrosementtimme kestää lähes 200ºC lämpötilaa.

Keittiö: Mikrosementtiratkaisut

Monipuolisuus

Mikrosementti on yksi keittiöiden monipuolisimmista materiaaleista. Sen lisäksi että pinnoite soveltuu oikeastaan mille tahansa alustalle, sitä voidaan vain muutaman millimetrin paksuutensa vuoksi hyödyntää haastavillekin alueille. Laajan värivalikoimamme ja lähes rajattomien viimeistelyvaihtoehtojemme avulla voit luoda omat ainutlaatuiset tilasi.

Valitse sävy ja tekstuuri

Mikrosementti ei todellakaan ole vain harmaa betonia jäljittelevä pinnoite. Ammattilaisemme luovat lähes rajattomasti erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja, ja sävykartastamme voit valita toiveidesi mukaisen värin. Tehdäänkö sinun keittiöösi metallinhohtoinen tehosteseinä? Rustiikkinen yksityiskohdilla viimeistelty välitila? Sinä valitset – me toteutamme!

Mille keittiön pinnoille mikrosementti soveltuu?

Kauniit lattiapinnat mikrosementillä

Keittiön lattiat ja seinät

Keittiön pinnat ovat kaikista kodin pinnoista ehkä eniten siivousta vaativia. Siksi mikrosementti on loistava valinta keittiösi lattia- ja seinäpinnoille. Öljy, rasva, ruoantähteet, viiniroiskeet…Mitään näistä ei tarvitse jännittää kestävän mikrosementtipinnoitteesi kanssa.

Mikrosementti - keittiön tasot

Keittiön tasot ja kalusteet

Seinä ja lattiapintojen lisäksi mikrosementti soveltuu erinomaisesti keittiön tasoille ja kalusteisiin. Esimerkiksi ainutlaatuinen Microrock -materiaalimme soveltuu kulutuksenkestävyytensä ja vedenkestävyytensä vuoksi erinomaisesti keittiön tasoille tai lattioille. Tällä saumattomalla pinnoitteella luot keittiöösi yhteneväisen, uniikin ja laadukkaan ilmeen. Muista, että voimme pinnoittaa myös esimerkiksi vanhanaikaisen tasosi tai rumat välitilan laatat ilman purkutöitä!

Pyydä ilmainen kartoituskäynti: 050 522 4092

Valikko