Mikrosementillä kylpyhuoneremontti viikossa

Mikrosementti - Kylpyhuone

Mikrosementti on monelle kylpyhuoneremontoijalle houkutteleva valinta. Eikä ihme, koska saumattomalla ja elävällä mikrosementillä kylpyhuoneremontti saadaan valmiiksi jo viikossa. Usein mikrosementointi voidaan tehdä vanhojen laattojen päälle, kunhan veden eristys laattojen alla on kunnossa.

Muista: Mikrosementti ei ole vesieriste, vaan hengittävä sementtipohjainen pinnoite. Vesieristys on oltava kunnossa mikrosementin alla, aivan samalla tavalla kuin laatoituksessa.

Mikrosementin asennus kylpyhuoneeseen

Asennus kestää tyypillisesti noin viisi päivää. Ensin tehdään tarvittavat pohjustustyöt, jonka jälkeen lopullinen pintakerros sekä lakka. Lopullinen mikrosementti koostuu useista alle millimetrin paksuisista erittäin kovista mikrosementti kerroksista. Tällä tavalla pinnasta saadaan erittäin kova. Jokaisen kerroksen välissä pitää mikrosementille antaa aikaa kuivua.

Asennuksen voit tehdä myös itse. Jos teet mikrosementoinnin itse, on tärkeää että noudatat ohjeitamme mahdollisimman tarkasti. Välihionnat on tehtävä huolellisesti, ohjeistuksemme mukaisesti.

Vaikka kyse on sementtipohjaisesta materiaalista, mikrosementin asennus muistuttaa huomattavasti enemmän maalaamista. Kuten maalaamisessa, myös mikrosementoinnissa välihionnat sekä yksityiskohdat ovat tärkeitä. Likaa ja pölyä tulee välttää tekemisen aikana.

 

Kokemuksia – mikrosementti kylpyhuoneessa projektista

Olemme toteuttaneet kymmeniä mikrosementti kylpyhuoneita tyypillisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös hotelleissa aina lapissa asti. Palaute ja asiakkaiden kokemukset ovat olleet pääasiallisesti erittäin hyviä. Suurimmalle osalla asiakkaista on tulee positiivisena yllätyksenä mikrosementin elävä, ikäänkuin kolmiulotteinen pinta.

Voit lukea ihmisten kokemuksia mikrosementti kylpyhuoneista erilaisista blogeista, tässä yksi esimerkki:

Marulla – Mikrosementti kokemuksia

Edellinen artikkeli
Kaakeleiden pinnoitus mikrosementillä
Seuraava artikkeli
Mikrosementti, usein kysytyt kysymykset
Valikko