Mikrosementti lattia

Mikrosementtilattia on täydellinen perusta kotisi sisustukselle. Mikäli haluat lattialtasi kestävyyden lisäksi avaruutta ja jatkuvuuden tunnetta, mikrosementti on valintasi!

Erinomainen tarttuvuus

Mikrosementtipinnoitteet tarttuvat erinomaisesti erilaisiin alustoihin kuten betoniin, laattaan tai keramiikkaan, ja sopivat loistavasti myös kovan kulutuksenkeston vaativille lattiapinnoille. Asennus onnistuu myös lattialämmityksen päälle.

Ei purkutöitä

Mikrosementtipinnoite voidaan asentaa suoraan vanhan pinnan päälle, kunhan vanha pinta on vankka ja liikkumaton, ja tukevasti kiinni alustassaan. Purkutöiden välttäminen tekee mikrosementtiremontista kustannustehokkaan, siistin ja nopean vaihtoehdon myös lattiapinnoille.

Minimaalinen paksuus

Koska mikrosementtipinnoite on vain muutaman millimetrin paksuinen, säästää tämä materiaalivalinta  lisätöiltä, kun esimerkiksi ovien lyhennys ei ole tarpeen.

Esimerkkikerrokset Cemher – Mikrorock-tuoteryhmällä

  1. Alusta voi olla esim. betoni, laatta, parketti…
  2. Mikrorock Base. Asennetaan 1. kerros pohjustavaa mikrosementtiä
  3. Mikrorock Base. Asennetaan 2. kerros pohjustavaa mikrosementtiä
  4. Mikrorock Fino tai Medio. Asennetaan 2 kerrosta viimeistelevää mikrosementtiä ja hiotaan kerrosten väleissä.
  5. Asennetaan 2 kerrosta viimeistelevää lakkaa
MIkrosementti tasot

Helppo ylläpito ja siivous

Saumattomuus minimoi bakteerien ja sienien muodostumisen, ja tasaisten lattiapintojen siivous on hyvin helppoa. Ei saumojen hinkkausta, tummumista tai uusimista. Robotti-imurisikin arvostaa tasaista pintaa, ja kotiaskareet sujuvat entistä tehokkaammin.

Mikrosementti: tuotteet

Monipuolinen valikoima

Cemher-mikrosementillä on laaja valikoima lattiapintoihin soveltuvia tuoteryhmiä, niin kuluttajien tarpeisiin kuin julkisiin tai kaupallisiin tiloihin. Valikoimistamme löytyy laaja skaala erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja, joilla luot haluamasi ympäristön, oli toiveenasi sitten moderni, klassinen, rustiikkinen tai yksinkertaisesti ainutlaatuinen ilme.

Valitse sävy ja tekstuuri

Käytössäsi on laaja valikoima eri sävyjä ja tekstuureita, joista voit valita unelmiesi lattiapinnan.  Lattioihin suosittelemme karkeampirakeisia viimeistelyjä, kuten Microdur Medio, Microrock, tai eri tuoteryhmiemme Base-tuotteet. Ota yhteyttä, niin suosittelemme parhaan materiaalin juuri sinun tarpeisiisi!

Ympäristöä kunnioittaen

Cemher-mikrosementtituotteet ovat ekologisia ja valmistetaan ympäristöä kunnioittaen. Valtaosa tuotteistamme on vesiohenteisia. Tuotteemme täyttävät CE-merkinnän vaatimukset.

Ympäristöystävällinen

Pyydä ilmainen kartoituskäynti: 050 522 4092

Valikko