Mikrosementti materiaali

Kauttamme saat kerralla kaikki asennusprojektiisi tarvittavat materiaalit ja erityisesti mikrosementille tarkoitetut laadukkaat työvälineet, ja vieläpä edullisin maahantuojan hinnoin! Järjestämme urakoitsijoille ja ammattilaisille myös tarpeisiin räätälöityä asennuskoulutusta. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme, ja kysy rohkeasti lisää!

Cemher mikrosementti

Cemher on Espanjalainen mikrosementtivalmistaja, jolla on yli 70 vuoden kokemus erilaisista pinnoitemateriaaleista. Cemher valmisti vuosien ajan tehtaallaan monien muiden tunnettujen mikrosementtimerkkien tuotteita, kunnes päätti käyttää kokemuksensa ja osaamisensa oman, innovatiivisen mikrosementtimerkkinsä luomiseksi.  MikroArt toimii laadukkaiden Cemher – mikrosementtituotteiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä.

Pitkä kokemus ja oma tehdas takaavat paitsi parhaan laadun, myös monipuolisen tuotevalikoiman. Tuoteperheestämme löytyy ainutlaatuinen valikoima erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja ja erikoisefektejä näyttävienkin kokonaisuuksien luomiseksi.

Ylpeänä voimme esitellä markkinoiden turvallisimman märkätiloihin kehitetyn mikrosementin ja yhden markkinoiden kovimmista mikrosementeistä, joka soveltuu erinomaisesti myös julkisten tilojen lattiapintoihin.

Käyttövalmis Microne

Vedenkestävä

Jo massana vedenkestävä – Soveltuu erinomaisesti kosteisiin tiloihin

Viimeistely
Viimeistely

Kaksi viimeistelyvaihtoehtoa: Eläväinen tai tasasävyisempi

Puristuslujuus

27MPa

1 Komponentti

Käyttövalmis

Microne- tuoteryhmä mullistaa markkinoita käyttövalmiina ja vedenkestävänä mikrosementtinä. Käyttövalmius tarkoittaa, ettei ennen asennuksen aloittamista tarvitse mittailla ja sekoittaa jauhe- ja nesteosaa, vaan tuote tulee täysin käyttövalmiina massana. Lisäät purkkiin vain halutun värisävyn, sekoitat ja asennat.

Massa on myös vedenkestävä niin, ettei pinnoitteen päälle tarvitse asentaa useita lakkakerroksia pinnan suojaamiseksi ja vedenkestävyyden saavuttamiseksi. Yksi lakkakerros riittää suojaamaan pinnan lialta ja pölyltä. Vedenkestävyytensä ansiosta myös joillekin mikrosementtituotteille tyypilliset haasteet, kuten kosteuden aiheuttamat läikät lakkapinnoitteen vaurioituessa vältetään täysin. Urakan asennusaika luonnollisesti lyhenee, kun useita lakkakerroksia ja kerrosten välistä kuivumisaikojen odottelua ei tarvita.

Microne- tuoteryhmä on ideaali valinta kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin.Materiaalilla on erinomainen tarttuvuus erilaisiin pohjamateriaaleihin, ja pinnoite on erittäin hyvin kulutusta kestävä.  Helppo työstää ja asentaa.

Ei sovellu uima-altaisiin. Tutustu uima-allasprojektiasi varten tuoteryhmäämme Micropool.

Laaja värivalikoima, esim.

Sunset - 1304
Sunset - 1304
Sunset_microcement_1304-375×400
Red planet - 4302
Red planet - 4302
Red-planet_microcement_4302-375×400
Escorial - 0308
Escorial - 0308
Escorial_microcement_0308-375×400
Industrial chic - 7209
Industrial chic - 7209
Industrial-chic_microcement_7209-375×400
Ocean - 4170
Ocean - 4170
Ocean_microcement_4170-375×400
Parrot - 5602
Parrot - 5602
Parrot_microcement_5602-375×400

Microne karkeusasteet

Fino
Fino
Base-Fino
Medio
Medio
Medio
Base
Base
Base-Gruesa

CEMHER mikrosementin hoito-ohjeet

Valikko