Mikrosementti tehosteseinä

Mikrosementti on erittäin ohut, juuri ja juuri 3 mm paksu koristeellinen pinnoite, jonka asennus onnistuu oikeastaan minkä tahansa pohjamateriaalin päälle. Mikrosementti soveltuukin erinomaisesti erilaisten seinäpintojen pinnoittamiseen, eikä vanhan alustan purkamista useimmiten tarvita.

Mikrosementin edut seinäpinnoilla:

Ei purkutöitä eikä purkujätettä

Koska mikrosementti voidaan useimmiten asentaa suoraan vanhan pinnan päälle, vältät purkutyöt ja säästät aikaa ja rahaa. Suoralle seinäpinnalle asennus on nopeaa ja helppoa, mutta vaikka alla olisi esimerkiksi laatta, ei vanhaa alustaa välttämättä tarvitse purkaa. Tämä tekee mikrosementtiurakasta siistin, nopean ja kustannustehokkaan.

Helppo ylläpito

Cemher-mikrosementtipinnoitteet viimeistellään korkealaatuisilla lakkatuotteilla, jonka ansiosta pinnoitteelta voi helposti pyyhkiä pois mahdolliset roiskeet tai muut elämän jäljet.

Ylläpito on vaivatonta, ja siivous onnistuu helposti. Pinnan voi pyyhkiä kostealla rätillä, ja siivouksessa voi käyttää normaaleita kodin pesuaineita. Suosittelemme PH-neutraaleita pesuaineita.

Mikrosementti - seinä: yksityiskohdat

Esteettisyys

Mikrosementillä saa päivitettyä tylsempäänkin tilaan helposti tyylikkään ja modernin ilmeen. Isotkin pinta-alat saavat saumattoman, yhteneväisen ja minimalistisen viimeistelyn.

Viimeistelyvaihtoehtoja on runsaasti, joten asiakas saa aina oman tyylinsä ja toiveidensa mukaisen viimeistelyn. Ja koska kyse on käsityöstä, jokainen pinta on uniikki!

Laatu

Cemher – mikrosementti on kestävä ja pitkäikäinen materiaali, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi kolhuista tai naamuista. Materiaalimme kestää elämää lasten, lemmikkien ja arjen pienten vastoinkäymisten keskellä.

Mikrosementti: tuotteet

Monipuolisuus

Mikrosementtipinnoite on täydellinen vaihtoehto niin olohuoneen katseenvangiksijaksi kuin uniikiksi suihkuseinäksi. Viimeistelyvaihtoehtoja löytyy rustiikkisista betoninomaisista pinnoista häikäiseviin metallisiin tuotteisiin, ja upeisiin yksityiskohtaisiin erikoispintoihin. Kaikki tuoteryhmämme soveltuvat myös märkätiloihin, eivät haalistu tai kellastu auringonvalossa, ja kestävät suuriakin lämpötilaeroja.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti: 050 522 4092

Valikko