Mikrosementti kylpyhuone esimerkkejä

Mikrosementti sopii kylpyhuoneeseen erityisen hyvin. Laadukkaasti toteutettu mikrosementtipinta on kaunis, kestävä ja vedenpitävä. Mikrosementti kylpyhuone ei ole tasaisen homogeeninen, vaan pinta on elävä.

On hyvä ymmärtää, että mikrosementti kylpyhuone on aina tekijänsä näköinen. Kun vertailet mikrosementin toimittajia, pyydä aina referenssikohteista kuvia. Meillä on ollut ilo kilpailutusten tuloksena päästä tekemään näyttäviä mikrosementtikohteita sekä Lapin suuriin hotelleihin (Iso-Syöte), sekä suuren kotimaisen urheilukello valmistajan toimistolle. Taitavin tekijämme Rafael on myös toiminut mikrosementointi kouluttajana, oheisissa kuvissa muutamia esimerkkejä Rafaelin töistä.

Edelliset kuvat edustavat vain pientä osaa toimittamistamme mikrosementti kylpyhuoneista. Mikrosementillä voidaan toteuttaa tavallisempia vaaleanharmaita kylpyhuoneita, mutta myös hyvinkin eksoottiset toteutukset ovat mahdollisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

 

Mikrosementin asennukset ja asennuskoulutukset sekä tukku- ja jälleenmyynti. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa.

Soita 050 522 4092

Mikrosementin ammattilainen vastaa kysymyksiisi, kertoo käyttökohteista ja antaa hinta-arvion.

Pyydä tarjous tästä

Voit pyytää tarjouksen mikrosementin asennuksesta, tuotteista tai asennuskoulutuksesta.

Jätä soittopyyntö tästä

Lähetä lomake ja mikrosementin ammattilainen on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kokeile hintalaskuria

Mikrosementti hintalaskuri: Nopea hinta-arvio!